DesignBcn

Qui Som

som DesignBcn marca comercial d'oficines de Iberperfil, creada el 1984 com una empresa familiar amb més de 20 anys d'experiència realitzant projectes de reformes integrals d'oficina.

La principal característica d'DesignBCn és que escoltem als nostres clients, ja que per a nosaltres cada client i cada projecte són únics, els orientem i els aconsellem les millors opcions per a cada espai.

Tots els projectes són realitzats en 3D permetent en una recreació virtual, veure l'aparença de la futura oficina, això ens possibilita en qualsevol moment modificar el projecte fins que el client quedi totalment satisfet.

El nostre objectiu no és crear només espais de treball, sinó ambients on els treballadors se sentin totalment a gust per poder desenvolupar les seves habilitats tant personals com professionals.

DesignBcn

Nosaltres

En DESIGNBCN ens comprometem amb el seu projecte.

Portem més de 20 anys assessorant de manera personalitzada als nostres clients.

Ens adaptem a la seva empresa, sigui gran o petita, des del disseny i planificació de les seves noves instal·lacions, fins al subministrament i instal·lació de mobiliari d'oficines.

Ens ocupem de tot, posem a la seva disposició al nostre ampli i experimentat equip de decoradors perquè pugui, sense cap cost, buscar les millors solucions per al seu negoci.

També li oferim la possibilitat de gestionar la reforma integral de les seves oficines, mitjançant el programa "clau en mà", el trasllat o mudança de la seva actual mobiliari i la selecció de mobiliari d'oficines nou entre els més de 15.000 referències dels nostres prestigiosos fabricants.

Sobre Nosotros
Esquema plano
DesignBcn

Visualitzar la seva futura oficina

En DESIGNBCN portem 20 anys compromesos amb la decoració d'oficines de qualitat i podem oferir-li no només una àmplia gamma de mobiliari d'oficines, mampares divisòries, cortines, etc. També per tu visualitzar les solucions que li proposem, li lliurarem un projecte en 3D i renders a color de les seves futures oficines, sense compromís, perquè prengui la millor decisió.

Sol·licita ara la teva pressupost sense Compromís

Truca ara i sol·licita una cita prèvia:

Atenció a el client: 615 610 471